Koxpu knightonline klasörünün içine kuruyoruz zaten setup sadece ko klasörünü seçiceksiniz sonra autobypassı açıyorz ko klasörünün içinde başlata basıyoruz koxp oto açılcaktır chara fln girin 1-2 dk sonra açılır koxp... sonra görev çubugunda konun ico su var o yanındaki sayıları yazın multiclient no sunu yazın diyen yere yükleye basın
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.
koxptan ss ;
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.
Sorun,hata ve çözümleri
eğer karşınıza ko.exe açılmassa multiclient ekranı çıkacaktır onda open tuşuna basıp ko yu açtırabilirsiniz...
eğer karşı ırka attack yaptırtamıyorsanız seri cs yi seçmişsinizdir . koxpu kapayıp koxpturkey.exe yi açıp listeden herhangi bir skili seçin çünkü cs karşı ırka attack yapmıyor...
eğer koxp çalışırken oyun kasıyorsa görev yöneticisini açın işlemler sekmesine gelin knightonline.exe yi seçin sağ tıklayın öncelik ata dan yüksek i seçin her girişinizde yapın bunu.
virüs taratma Arkadaşlar diyorum size güvenmeyen indirmesin kardeşim.eğer bişi olursa koxpumdan ban vs olaylar hariç soyulma gibi garantisini ben veriyorum çünkü yapımcısı benim o trojan dropperler fln multi client yapımcısının kodlama sonucu hatasıdır artık nasıl kodladıysa güvenmeyen indirmesin aha ben garanti veriyorum