Konu: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Perş. 4 Haz. - 20:01:52
BeN KeNdi KoxPumu YapTım FaKaT ŞöyLe BiR pRobLem waR.SeRi Cs YüRüyeReK aTamıoRum.BiRaz Da aTağıN HızLı oLmasıNı isTiyoRum.YaRdımCı oLuRsaNız ÇoK SeViNiRim.ŞimDiDeN TeşeKKüR eDeRim HePiNize...
r@nger
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Perş. 4 Haz. - 20:21:15
Şu Konuyu Doğru Yere Açın Ltfen Konu Taşınmıştır...
Pegasus
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Cuma 5 Haz. - 8:43:54
forumumuzda seri cs mevcut olan sourceler mevcuttur ve yürürken sorunsuz atmaktadır timerın invertaline daha düşük bir sayı yazarsan atak daha hızlı olur
tako99
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Cuma 5 Haz. - 12:54:22
PRoKiNg ÇoK saoL...
besimbicer
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Cuma 5 Haz. - 20:11:41
ProKing demiş ki:
forumumuzda seri cs mevcut olan sourceler mevcuttur ve yürürken sorunsuz atmaktadır timerın invertaline daha düşük bir sayı yazarsan atak daha hızlı olur
- xD tşkler
Gökhan
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Çarş. 10 Haz. - 7:35:43
[quote="tako99"]forumumuzda seri cs mevcut olan sourceler mevcuttur ve yürürken sorunsuz atmaktadır timerın invertaline daha düşük bir sayı yazarsan atak daha hızlı olur quote]
Yükseltirsen Hızlanır Cs nin İdeal Hızı 1850 Dir
tako99
Konu: Geri: SeRi Cs HeLP Me (PRoKiNG SeNDe BaKaRmısıN...) Çarş. 10 Haz. - 12:34:48