| Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte | |
|
+86kavkav bekes994 cdrw beyzadez WakeUpsss burock9972 bydewil fafm31 red01 mustafa72 jakado turkdogan parad1se turkromeo rert671 crewel pischoo axis bysystem1234 cennte rapstarc34 ero_manyayy beko04 AsiL1990 renet _MaS4T4_ Rapix Neo SeaN seyfibaba98 tako99 ByToNiKa BySystem6060 mehmetcem Penguen osszcip ibraim43 byceyhun mahmut26 CeRKeS turkggn firariram flamedark1 nejdet111 celal1940 ufuk_33_3 _The0ne_ bL4ckdunk3R rankblood androad nitrick mchute Dark.Man Lionsefa Braveheart banabak kolkol00 nexsus GamÆdmiN simulate ~ FenX ~ K3r3M nuri2978 OnLy baldboys JustIWiseI sonero41 cagdas35 skytoobad YmN xxdog FollowMyStaR kingknight Emrem60 manuel06 mirza1990 kabus21 aliemre jackal13_5 besimbicer webaslann ekselans6767 BenjaminLines Armada r@nger Pegasus 90 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pegasus
| Konu: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Salı 19 Mayıs - 14:28:05 | |
|
En son ProKing tarafından Salı 26 Mayıs - 18:39:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
r@nger
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Salı 19 Mayıs - 16:03:26 | |
| Gereksiz Mesajlar Silindi... | |
|
| |
Armada
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Salı 19 Mayıs - 16:07:42 | |
| tam ben dicektim gereksiz şeyler yazmayın diye neyse asıl konuya gelelim. paylaşımın çok güzel. devamı gelecek mi? atak skilleri filan devamı ne zaman | |
|
| |
r@nger
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Çarş. 20 Mayıs - 0:47:02 | |
| Kanki Bu Eğitim Seti İçinde Bide Attack Dersi Ekle Ben Koxpada v3 de Koyam... | |
|
| |
BenjaminLines
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Çarş. 20 Mayıs - 7:47:48 | |
| Teşekkür devamını bekliyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 20:15:07 | |
| Arkadaşım. Ben koxpu yaptım tarattım siteden 3tane virüs buldu teki trojan teki her koxptaki virüs bide değişik bi virüs bunlar noluyo ? |
|
| |
Pegasus
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 20:22:13 | |
| antivirüsler yakında kendilerindede virüs bulacaklar | |
|
| |
ekselans6767
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 20:23:30 | |
| benim pc'Nin orijinal cdlerinde bile virüs buluyordu ben kaldırdım antivirüsü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 20:26:00 | |
| xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 20:26:45 | |
| çalışmalar çok güzel şu atak yapma %50 exp filan çalışmaların anlatımınıda bekliorum |
|
| |
ekselans6767
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 21:07:52 | |
| yaa rica etsem kendi adıma şu koxpun son sekline kadar video anlatımı ve içinde kodları bulunarak dosyaları verebilir misiniz ??
ne kadar biliyorsak paylaşım yapalım. | |
|
| |
r@nger
| |
| |
Armada
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Perş. 21 Mayıs - 21:55:11 | |
| - ekselans6767 demiş ki:
- yaa rica etsem kendi adıma şu koxpun son sekline kadar video anlatımı ve içinde kodları bulunarak dosyaları verebilir misiniz ??
ne kadar biliyorsak paylaşım yapalım. aynen katılıyorum | |
|
| |
Pegasus
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 19:25:07 | |
| - erdinc5 demiş ki:
- çalışmalar çok güzel şu atak yapma %50 exp filan çalışmaların anlatımınıda bekliorum
atak yapma yakında gelicek %50 exp felan koxp yapım dersimizdeki sourcelerde mevcut | |
|
| |
Armada
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 19:28:15 | |
| valla saoln sizin sayenizde kendi koxpumu yaptım. şimdi sıra bypass yapmakta. onunda yapılışını paylaşcak mısnız? | |
|
| |
Pegasus
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 19:30:05 | |
| bizde şuan onunla uğraşıyoruz öğrendiğimiz zaman elbette paylaşacağız | |
|
| |
Armada
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 19:44:40 | |
| ama yaptığım koxpta seri cs filan yok sadece r atıomuş | |
|
| |
Armada
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 20:25:54 | |
| bence buraya senin koxpu yaparken baştan sonra bi videosunu çekip koy | |
|
| |
webaslann
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte Cuma 22 Mayıs - 22:44:13 | |
| evet abi nolur ya video cok iyi olur yaptgımız hic bir kopx calısmıyor dediginizi yapıyoz ama calısmıyo | |
|
| |
besimbicer
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 13:34:59 | |
| | |
|
| |
Pegasus
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 13:39:35 | |
| size bir çok proje paylaştık sorunsuz olarak videolu anlatımlarda var daha ne istiyorsunuz | |
|
| |
jackal13_5
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 13:51:53 | |
| yeni başlayanlar için gerekli birşey. teşekkürler | |
|
| |
aliemre
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 14:00:38 | |
| | |
|
| |
jackal13_5
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 14:03:50 | |
| ALT TAB Modu çok gerekli şu an. | |
|
| |
kabus21
| Konu: Geri: Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte C.tesi 23 Mayıs - 14:05:15 | |
| | |
|
| |
| Koxp Yapımı Eğitim Seti Tüm Dersler Tek Linkte | |
|