Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 15:35:49
ProKing demiş ki:
cagdas35 demiş ki:
Sevgili Proking, Kodu yazdım fakat oyuna girip olumsuzlugu acdıgım anda 1 kac kez basıyor ve sonra duruyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? yardımlarınız bekliyorum...
timer ayarlarında bir yanlışlık yapmışsındır
sevgili proking, kontrol ettim bir sorun yok. verdigin kodlarda Dim skillid1 Dim skillid2 Dim skillid3 yerine 1k hp buff kodunu mu yazıcagız? cevapın için şimdiden tesekkurler.
Emrem60
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 15:36:27
Saol proking Paylaşımı icin
Pegasus
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 15:50:32
cagdas35 demiş ki:
ProKing demiş ki:
cagdas35 demiş ki:
Sevgili Proking, Kodu yazdım fakat oyuna girip olumsuzlugu acdıgım anda 1 kac kez basıyor ve sonra duruyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? yardımlarınız bekliyorum...
sevgili proking, kontrol ettim bir sorun yok. verdigin kodlarda Dim skillid1 Dim skillid2 Dim skillid3 yerine 1k hp buff kodunu mu yazıcagız? cevapın için şimdiden tesekkurler.
hayır verdiğim kodları hiç elmeden kullanın hazır halinde verdim
cagdas35
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 15:54:07
ProKing demiş ki:
cagdas35 demiş ki:
ProKing demiş ki:
cagdas35 demiş ki:
hayır verdiğim kodları hiç elmeden kullanın hazır halinde verdim
sevgili proking, konuda bahsettigin gibi timer ve checkboxları ayarladım kodlarını yazdım vede modulede kodları girdim. ama hala olumsuzluk'u calısmıyor. sizce bunun sebebi ne olabilir ve yahutda isterseniz yazdıgım kodları cekip resmini atabilirim. yardımlarınız için tesekkurler... saygılarımla
FollowMyStaR
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 16:43:40
saol Gökhan
Dark.Man
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 16:50:25
bakalım
AndMore
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 17:49:59
66666666666
Lionsefa
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 19:29:13
saol
Lionsefa
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Perş. 28 Mayıs - 19:29:36
saaaaollllllllll
mamilim90
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 7:26:09
saol
Braveheart
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 7:46:49
timera yazılacak kodlar(timer invertal 350 false) Dim hp Dim maxhp hp = ReadLong(KO_ADR_CHR + KO_OFF_HP) maxhp = ReadLong(KO_ADR_CHR + KO_OFF_MAXHP) If hp < maxhp Then skillldel ("491078") 'by proking skilll1 ("491078") End If End Sub
skillldel ("491078") 'by proking bu hata verıyor exe. cıkarıcagım zaman ?
xfree
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 8:45:53
teşekkürler
OnLy
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 8:50:46
Saol Ty ;Ty ,TY..:::V:ASD.vA:,V;a
ahmet22
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 10:58:15
ty çiçemm
figo5555
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 15:14:12
gtgtttttt
mchute
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 16:51:55
teşekkürlerrrrrrrr
statius
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 18:23:52
saolasın
ahmtkckrt
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada Cuma 29 Mayıs - 19:53:06
ty
nitrick
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada C.tesi 30 Mayıs - 8:41:49
tşk ederim bomba paylaşım
nitrick
Konu: Geri: Ölümsüzlük Kodları Hiç Bir Yerde Yok Sade Burada C.tesi 30 Mayıs - 8:43:36
Braveheart demiş ki:
timera yazılacak kodlar(timer invertal 350 false) Dim hp Dim maxhp hp = ReadLong(KO_ADR_CHR + KO_OFF_HP) maxhp = ReadLong(KO_ADR_CHR + KO_OFF_MAXHP) If hp < maxhp Then skillldel ("491078") 'by proking skilll1 ("491078") End If End Sub
skillldel ("491078") 'by proking bu hata verıyor exe. cıkarıcagım zaman ?